Hovenier

Stiekem zouden we allemaal de groene vingers willen hebben van een hovenier. Dat u met plezier uw vrije tijd doorbrengt in de tuin, waardoor het er altijd goed bij staat. Een tuin zonder onkruid, bijgehouden struiken en planten en veel kleur … Helaas is dit niet altijd het geval. U weet niet wat u er mee moet of u heeft weinig tijd. Herkenbaar? Neem dan nu contact op met één van onze hoveniers.

Hovenier voor tuinonderhoud

De tuin onderhouden is nooit een leuke klus. Het is tijdrovend en meestal ook niet zo goed voor de rug. Een hovenier kan u helpen bij het onderhouden van uw tuin. Bij Hagedoorn Hoveniers werken we met handige onderhoudscontracten, waardoor u altijd verzekerd bent van een prachtige tuin. In dit contract staan de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren.

Hovenier voor tuinaanleg

Wanneer het ontwerp van uw tuin voldoen aan uw wensen, gaat een hovenier aan de slag met het aanleggen van de tuin. Denk hierbij aan werkzaamheden als grondwerk, beplanting en bestrating. Met vakkundigheid en vol enthousiasme gaan onze hoveniers aan het werk om uw tuin tot leven te brengen.

Maak kennis met Hagedoorn Hoveniers

Hagedoorn Hoveniers heeft 21 jaar ervaring in het hoveniersvak. Het is een kleinschalig hoveniersbedrijf dat waarde hecht aan persoonlijk advies en betrokkenheid. U bent ervan verzekerd dat onze hoveniers aandacht schenken aan ieder detail. Bovendien zijn we aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Daarmee garanderen wij extra garantie, vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een hovenier bij Hagedoorn Hoveniers beschikt over de benodigde vakdiploma’s, vergunningen en licenties.

Neem contact op of vraag een offerte aan​​​​​​​

Wilt u meer weten over de manier waarop wij tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden? Of wilt u alvast een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.