Referenties

Optimaal genieten met een onderhoudsvriendelijke tuin

Toine Traets woont al 17 jaar met veel plezier in zijn woning. Alleen de voortuin vereiste voortdurend onderhoud, wat voor Toine steeds lastiger werd om bij te houden. Hierdoor besloot hij op zoek te gaan naar een professionele hovenier die hem kon helpen bij het aanleggen van een nieuwe, onderhoudsvriendelijke voortuin. Hij kwam in contact met Hagedoorn Hoveniers en om alvast een hint te geven: hij is zo enthousiast over het resultaat dat er ook plannen zijn gemaakt om de achtertuin te laten doen!

Liefde voor een kleine voortuin

Ineke woont al 10 jaar met veel plezier in haar woning, maar stoorde zich al lange tijd aan haar troosteloze voortuin. “Het is toch het visitekaartje van je woning”. Met het vooruitzicht er nog een hele poos te blijven wonen, is Ineke opzoek gegaan naar een hovenier om haar voortuin de aandacht te geven die het verdient. Dat is gelukt. 

 

Tuinonderhoud

Joes en Peter hebben een grote tuin met veel bomen en taxussen, maar het onderhoud vergt veel tijd. Daarom zochten ze een professionele hovenier die het snoeiwerk uit handen kon nemen. Die vonden ze in Hagedoorn Hoveniers. 

Van zandvlakte naar een weelderige tuin vol bloemen en dieren

Mevrouw Albers en haar man verhuisden augustus 2020 naar een mooie nieuwbouwwoning in Rijsbergen. Een dorp waar iedereen veel aandacht aan de tuin besteed. In dat plaatje paste de tuin van hun nieuwe huis zeker niet, het was namelijk niet meer dan een zandvlakte. Eén ding was dan ook zeker: Er moest en zou een nieuwe tuin komen waarbij natuur en dier centraal staan.

Genieten van de vrijheid met de nieuwe voortuin

In maart van dit jaar verhuisden Bianca Splinter met haar gezin naar Sprundel. Ze verruilden hun vertrouwde basis in Nieuwerkerk aan den IJssel voor een mooi vrijstaand huis in Noord-Brabant. Alleen van het vrije zicht was er door de huidige indeling van de voortuin geen sprake. De parkeerplek voor de auto’s was precies voor het woonkamerraam. Daar moést verandering in komen! Ze schakelden Hagedoorn Hoveniers in om een nieuwe voortuin aan te leggen en vierjaarlijks onderhoud in de voor- en achtertuin te verrichten.