Landschapsbeheer Staatsbosbeheer

Wanneer u een bosperceel heeft, is het belangrijk dat dit goed onderhouden wordt. Dat geldt ook voor landschappelijke elementen in uw tuin. Deze zijn vaak al eeuwenoud en hebben een belangrijke, landschappelijke waarde voor u én uw omgeving. Daarom is het belangrijk om voor het landschapsbeheer een hovenier te kiezen die daar veel ervaring mee heeft en die precies weet hoe landschapsbeheer werkt. Hagedoorn Hoveniers is zo’n hovenier.  

Staatsbosbeheer

Ons landschapsbeheer voeren we niet alleen bij particulieren uit, maar ook bij grote natuurbeschermingsorganisaties. Een daarvan is Staatsbosbeheer, een overheidsorganisatie die al 115 jaar lang het kenmerkende groene erfgoed van Nederland beschermt en ontwikkelt. In een aantal bosgebieden van Staatsbosbeheer voert Hagedoorn Hoveniers het landschapsbeheer uit. Daar zijn we erg trots op, want voor een organisatie als Staatsbosbeheer is alleen het beste landschapsbeheer goed genoeg. 

Werkzaamheden 

De werkzaamheden die bij landschapsbeheer horen, zijn heel divers. Zo knotten we elzen en wilgen en zorgen we voor bestrijding van de Amerikaanse vogelkers, die op sommige plaatsen een plaag vormt. Ook zorgen we ervoor dat de wandelpaden onderhouden worden, zodat de bezoekers van de bijzondere landschappen van Staatsbosbeheer veilig en prettig kunnen wandelen en genieten van de natuur. Onder ons landschapsbeheer valt verder ook het onderhouden van rasterwerken en het houden van veecontroles. 

Landschapsbeheer bij u thuis

Bent u de eigenaar van een bosperceel of klein landschapselement? En wilt u dat dit net zo goed wordt onderhouden als de natuurgebieden van Staatsbosbeheer? Vertrouw dan op de expertise van Hagedoorn Hoveniers. Wij hebben de ervaring en de passie om uw landschapsbeheer op professionele en vakkundige wijze uit te voeren. 

Neem contact op

Bent u ervan overtuigd geraakt dat uw landschapsbeheer bij ons in de juiste handen is? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen u graag alles over ons landschapsbeheer en voorzien u van een offerte op maat.