Tuinonderhoud

Joes en Peter hebben een grote tuin met veel bomen en taxussen, maar het onderhoud vergt veel tijd. Daarom zochten ze een professionele hovenier die het snoeiwerk uit handen kon nemen. Die vonden ze in Hagedoorn Hoveniers. 
 

"“Alles rondom het tuinonderhoud wordt perfect geregeld”"

“Onze tuin is best groot en zelf worden we een dagje ouder; dan wordt het snoeiwerk een beetje veel. En daarbij: een professional kan dat beter dan wij zelf, die heeft de materialen en de kennis om dat goed te kunnen doen. Daarom gingen we op zoek naar een hovenier om het tuinonderhoud aan uit te besteden.” 

Prettige communicatie

Iemand in hun omgeving had al eens naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van Hagedoorn Hoveniers. “Als je op de goede ervaringen van een bekende kunt vertrouwen, is wat mij betreft de keuze snel gemaakt. Dus hebben we contact opgenomen met Hagedoorn Hoveniers.” Al vanaf het eerste contact vond Joes de communicatie zeer prettig verlopen. “Het contact verliep voornamelijk via e-mail, wat ik heel fijn vond, en alles was duidelijk en helder. Als we een vraag hadden, werd die snel beantwoord.”

Netjes werkende hovenier

Het snoeiwerk verliep vervolgens vlot. “Ze zijn een dag bezig geweest en ze luisterden goed naar onze vragen en verzoeken. Ook gaven ze goed advies, bijvoorbeeld over de taxussen die wat kaal aan het worden waren: die hebben ze wat lager gesnoeid, zodat ze weer wat voller kunnen groeien. Zelf zouden we daar niet op zijn gekomen, maar zij hebben daar natuurlijk veel ervaring mee. En wat ik heel belangrijk vind: ze werken netjes en hebben al het snoeiafval zelf afgevoerd, zodat de tuin er aan het einde van de dag weer perfect uitzag.” 

Tevreden

“Deze onderhoudsbeurt was onze eerste ervaring met Hagedoorn Hoveniers, maar ik weet wel bijna zeker dat het niet de laatste zal zijn, want we zijn heel tevreden. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed en ik kan eigenlijk niets bedenken wat beter had gekund.”

Tuinonderhoud

  • Noord-Brabant