Tuinaanleg in Rijsbergen kunt u met een gerust hart overlaten aan Hagedoorn Hoveniers. Wij zorgen ervoor dat uw tuin in Rijsbergen er fantastisch uitziet. 

U heeft een mooie woning in Rijsbergen. Dan maakt de perfecte tuin het helemaal af. Heeft u zelf geen inspiratie om uw nieuwe tuin te ontwerpen? Of lijkt het zelf aanleggen van uw tuin u een flink karwei? Laat uw nieuwe tuin dan maar aan Hagedoorn Hoveniers over! Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en we werken in heel de regio Rijsbergen. 
 

Ontwerp van uw tuin

Natuurlijk begint de tuinaanleg van uw tuin in Rijsbergen bij een mooi ontwerp. Daarbij denken we graag met u mee. We bekijken uw tuin, bespreken met u wat u wilt en wat u absoluut niet wilt, welke elementen van uw tuin behouden moeten blijven – die mooie appelboom bijvoorbeeld, of de vijver – en maken aan de hand daarvan een schetsontwerp. Bent u daarmee akkoord? Dan gaan we aan de slag met het aanleggen van uw tuin. 

Uw tuin in Rijsbergen

Bij de tuinaanleg gaan we planmatig te werk. Zo zorgen we er eerst voor dat uw eventuele oude tuin vakkundig wordt afgebroken en dat het tuinafval correct wordt afgevoerd. Daarna gaan we aan het werk met de bestrating en de beplanting. Is uw tuin klaar? Dan lopen we er samen met u doorheen, zodat u zeker weet dat het precies is geworden zoals u wilt. Pas dan leveren we uw tuin aan u op.

Tuinonderhoud in Rijsbergen

Natuurlijk krijgt u van ons ook uitgebreide en praktische instructies voor het onderhoud van uw tuin. Liever uitbesteden aan een professional? Ook dat is mogelijk bij Hagedoorn Hoveniers. Of u nu twee keer per jaar groot onderhoud wilt laten uitvoeren of vaker een tuinman wilt inhuren: het kan allemaal. 

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw tuin laten aanleggen of onderhouden door een professional met verstand van zaken? Zodat uw tuin een echt visitekaartje voor uw huis wordt? Neem dan contact op met Hagedoorn Hoveniers. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw tuin.