Tuinonderhoud Breda

Een prachtige tuin bij uw woning in Breda is een dierbaar bezit. Het is de plek waar u geniet van alles wat de natuur te bieden heeft, waar u tot rust komt en waar u lange zomeravonden met vrienden doorbrengt. Maar een tuin brengt ook heel wat werk met zich mee. Wilt u minder of geen tijd kwijt zijn aan tuinonderhoud? En tóch het hele jaar door genieten van een mooie, perfect onderhouden tuin? Schakel dan Hagedoorn Hoveniers in.
 

Onderhoud van uw tuin

Bij Hagedoorn Hoveniers werken experts met verstand van zaken. Nadat we uw tuin grondig hebben geïnventariseerd, stellen we een onderhoudsplanning op. U bepaalt zelf of u ons enkele keren per jaar laat komen voor het grote onderhoud, of dat u liever al het tuinonderhoud van uw tuin in Breda aan ons overlaat. Voor elke tuin en voor elk budget hebben wij een oplossing. 

Soorten tuinonderhoud

We kunnen alle soorten tuinonderhoud voor u uitvoeren. Zo kunnen we uw bomen en struiken zodanig snoeien dat de levensduur wordt verlengd en ze er heel lang prachtig uit blijven zien. Maar ook uw gazon kunnen we verzorgen zodat de grasmat er als nieuw uitziet. Daarnaast weten we precies welke soorten mest ervoor zorgen dat de planten in uw tuin het beste tot hun recht komen. En uw vijver? Die houden we schoon en helder, met prachtige planten en levendige vissen. 

Meer weten over tuinonderhoud?

Wilt u weten hoe Hagedoorn Hoveniers uw tuinonderhoud in Breda voor u kan overnemen en ervoor kan zorgen dat uw tuin er het hele jaar door tiptop uitziet? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen uw tuin in Breda graag bekijken en maken voor u een offerte op maat. Ook bespreken we dan alle mogelijkheden voor het tuinonderhoud van uw tuin met u.