Aanleg vijver

Heeft u altijd al gedroomd van een mooie vijver in uw tuin? Een nieuwe vijver aanleggen vraagt kennis en voorbereiding. De professionals van Hagedoorn Hoveniers, met ruim 20 jaar ervaring, gebruiken hun expertise om het aanleggen van de vijver naar volle tevredenheid uit te voeren. 

Het onderhouden van uw vijver 

Vaak wordt er gedacht dat het onderhouden van een vijver zeeën van tijd kost. Maar dat valt eigenlijk best mee. Schenk er een aantal keer per jaar de juiste aandacht aan en u heeft een vijver met mooi helder water en vol met leven. Mooie oeverplanten en kleurrijke bloemen aan de wateroppervlakte: in de vijvers van Hagedoorn Hoveniers is altijd wat moois te zien. Een vijver is een bron van leven en is nuttig voor een biologisch evenwicht tussen planten en dieren. Een vijver in de tuin is een waar genot voor mensen die houden van water, vissen en de rustgevende geluiden van het stromende water.

Zwemvijvers 

Wilt u graag een vijver maar weet u nog niet wat voor een? Wilt u graag alle mogelijkheden uit uw vijver halen? Kies dan voor een zwemvijver en neem, als het een beetje mooi weer is, een lekkere duik! De aanleg van een zwemvijver is vaak eenvoudiger dan een zwembad en de structurele onderhoudskosten zijn in ieder geval lager. U hoeft geen middelen toe te voegen om het water schoon en zuiver te houden. Het onderhoud van een zwemvijver is een stuk makkelijker dan het onderhouden van een zwembad. De planten doen het meeste werk. 

Vijveraanleg door Hagedoorn Hoveniers

Wilt u uw vijver laten aanleggen door een hovenier met ruim twintig jaar ervaring? Dan is Hagedoorn Hoveniers uw beste keuze. Wij werken vakkundig en met een enthousiast team. Of u nu een biologische vijver wilt, een Koi vijver, een zwemvijver of een strakke vijver: wij kunnen het allemaal. Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.