Abonnement tuinonderhoud

Uw tuin is erg belangrijk. Het is een plek waar u kunt genieten van alles wat de natuur te bieden heeft, waar u tot rust komt en samenkomt met familie en vrienden. Heeft u altijd al willen genieten van een goed verzorgde tuin, zonder daar al teveel tijd in te hoeven steken? Of vindt u tuinieren leuk, maar laat u het grote onderhoud liever aan een ervaren professional over? Met een abonnement op tuinonderhoud bij Hagedoorn Hoveniers worden al u tuinwensen werkelijkheid. 

Het regelmatig onderhouden van de tuin

Heeft u een drukke baan? Of is tuinieren niet uw favoriete bezigheid? Wilt u graag dat uw tuin onderhouden wordt door hoveniers met expertise en ervaring? Dit snappen wij en daarom biedt Hagedoorn Hoveniers de mogelijkheid om uw tuin regelmatig te laten onderhouden. Hoe vaak een tuinman langs zal komen en wat er tijdens deze bezoeken allemaal moet gebeuren, bepaalt u zelf in overleg met ons. Wij kunnen uw gazon netjes verzorgen, uw bomen en struiken zodanig snoeien dat de levensduur wordt verlengd en er prachtig bij blijven staan. Daarnaast weten we precies welke soorten mest ervoor zorgen dat de planten in uw tuin het beste tot hun recht komen. 

Groot tuinonderhoud 

Vind u het toch leuk om zelf in de tuin bezig te zijn, bijvoorbeeld het gazon maaien of het bijhouden van de vijver? Dan kunt u er ook voor kiezen om alleen groot tuinonderhoud over te laten aan de experts van Hagedoorn Hoveniers. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat wij enkele keren per jaar langs komen om de tuin winterklaar te maken, uw vijver grondig schoon te maken of voor het snoeien van de bomen! 

Kies voor een flexibel abonnement in tuinonderhoud

Bent u al enthousiast geworden van de mogelijkheden die Hagedoorn Hoveniers biedt? Voor iedere tuin en ieder budget heeft Hagedoorn Hoveniers een passende oplossing. Samen kijken wij naar uw wensen en de hoeveelheid werk die uw tuin oplevert, vanuit daar maken wij een helder en passend voorstel. Bent u nieuwsgierig? Neem dan snel contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!
 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.