Achtertuin Etten-Leur

Lekker genieten van de zon. Heerlijk barbecueën met vrienden. Of gewoon, op uw terras zitten en kijken naar alles wat groeit en bloeit. Uw achtertuin in Etten-Leur is dé plek om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag werken. Maar dan moet uw achtertuin wel precies zo zijn aangelegd en ingericht als u dat wilt. Hagedoorn Hoveniers zorgt daarvoor.

Achtertuinontwerp Etten-Leur

De start van de perfecte achtertuin in Etten-Leur is natuurlijk het ontwerp ervan. Bij Hagedoorn Hoveniers maken we een tuinontwerp op maat. Zeker wanneer u een nieuwbouwhuis heeft, is het leuk om uw achtertuin helemaal te ontwerpen zoals u dat wilt. Maar ook wanneer u al een ingerichte achtertuin heeft, kunnen we een heel nieuwe tuin voor u ontwerpen waarin we eventueel bestaande elementen zoals bomen kunnen behouden.

Achtertuinaanleg Etten-Leur

Is het tuinontwerp helemaal naar uw wens? Dan gaan onze hoveniers aan de slag om uw tuin voor u aan te leggen. Dat doen we op een nette en gestructureerde wijze, waarbij we uiteraard ook zorgen voor het afvoeren van het afval dat uw oude tuin oplevert. Als het werk gedaan is, lopen we met u de tuin helemaal door en laten we u alle details zien. Pas als u tevreden bent, dragen we de tuin aan u over.

Onderhoud achtertuin Etten-Leur

Wilt u niets hoeven doen in uw tuin, behalve genieten? Dan is een onderhoudscontract bij Hagedoorn Hoveniers een goed idee. We komen dan regelmatig bij u langs om uw tuin bij te houden. Maar ook wanneer u het wel leuk vindt om af en toe te tuinieren, maar het groot onderhoud van uw achtertuin liever aan een professional overlaat, hebben we een onderhoudscontract op maat voor u.

Uw achtertuin in Etten-Leur

Neem contact op met Hagedoorn Hoveniers wanneer u wilt dat uw achtertuin in Etten-Leur een echte droomtuin wordt, waarin u kunt ontspannen en genieten. Wij zorgen ervoor dat uw achtertuin precies zo wordt als u dat wenst en we komen graag bij u langs om u te laten zien hoe we dat voor u kunnen realiseren.

 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.