Achtertuin Roosendaal

Vindt u het ook altijd zo heerlijk om in het weekend met mooi weer in de tuin te zitten? Lekker barbecueën met vrienden of gewoon in stilte genieten van alles wat groeit en bloeit en van alle insecten die in uw tuin rondvliegen en -kruipen. Om écht van uw achtertuin in Roosendaal te kunnen genieten, moet die natuurlijk wel perfect aangelegd en onderhouden zijn. Hagedoorn Hoveniers zorgt daarvoor.

Uw achtertuin perfect ontworpen

Een mooie achtertuin begint natuurlijk met een goed ontwerp. Daarom komt Hagedoorn Hoveniers altijd bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en samen met u te bespreken wat uw wensen voor de voortuin zijn. Gaat het om een nieuwbouwwoning met een compleet nieuwe tuin? Of heeft u bestaande elementen in de tuin die u graag wilt behouden, zoals een mooie boom? We nemen het allemaal mee in het ontwerp.

Tuinaanleg achtertuin

Daarna begint de aanleg van uw achtertuin. Dat doen onze hoveniers heel gestructureerd en netjes: al het tuinafval wordt voor u afgevoerd en we zorgen ervoor dat uw nieuwe achtertuin er helemaal perfect uitziet, voordat we hem aan u opleveren. Pas wanneer u voor 100% tevreden bent, dragen we uw nieuwe achtertuin in Roosendaal aan u over.

Tuinonderhoud Roosendaal

Uw nieuwe achtertuin ziet er prachtig uit en dat wilt u natuurlijk graag zo houden. Vindt u tuinieren leuk, maar laat u het grote onderhoud liever een paar keer per jaar aan de professionals over? Of wilt u liever echt alleen genieten van de tuin en besteedt u al het onderhoud graag uit? Hagedoorn Hoveniers heeft flexibele onderhoudscontracten voor uw tuin, zodat uw achtertuin in Roosendaal altijd tiptop in orde is.

Uw achtertuin in Roosendaal

Wilt u uw achtertuin in Roosendaal door vakkundige hoveniers laten aanleggen, zodat het een plaats wordt waar u helemaal tot rust komt? Kies dan voor Hagedoorn Hoveniers en neem vandaag nog contact op voor een afspraak, zodat we u alles over onze werkwijze kunnen vertellen.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.