Achtertuin Sprundel

De achtertuin is bij uitstek de plaats waar u helemaal tot rust komt na een dag hard werken. Waar u geniet van alles wat groeit en bloeit in uw tuin. En waar u op lange zomeravonden gezellig buiten bent met vrienden of familie, onder het genot van een drankje en de barbecue. Wilt u van uw achtertuin in Sprundel een plek maken waar u heerlijk kunt ontspannen? Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel realiseert uw droomtuin voor u!

Grote of kleine achtertuin

Of uw achtertuin nu heel groot is, of juist wat kleiner: Hagedoorn Hoveniers kan met alle soorten en maten tuinen uit de voeten. We komen bij u in Sprundel langs om uw achtertuin te bekijken en met u te bespreken wat u wél, en juist niet wilt in uw tuin. Houdt u van een natuurlijke tuin met veel groen? Een moderne tuin met strakke vormen? Of iets daar tussenin? Het kan allemaal. En wilt u graag die oude appelboom behouden, waar u al jarenlang heerlijke appeltaart van bakt? Dan krijgt uw appelboom een mooie plaats in het ontwerp voor uw achtertuin.

Aanleg van uw achtertuin

Is het ontwerp eenmaal akkoord? Dan gaan we aan de slag om uw achtertuin in Sprundel precies zo aan te leggen als u wilt. We zorgen ervoor dat alles netjes gebeurt en ook de afvoer van oude beplanting en bestrating verzorgen we voor u. Bij oplevering lopen we met u door de tuin en bespreken we alles met u. Pas als u 100% tevreden bent met het werk dat we hebben geleverd, dragen we de tuin aan u over.

Onderhoud van uw achtertuin

U kunt zelf uw tuin onderhouden, maar u kunt er ook voor kiezen om het onderhoud aan ons over te laten. We hebben diverse soorten onderhoudscontracten: van maandelijks onderhoud tot enkele keren per jaar. U kiest dus zelf of en hoe u uw achtertuin door Hagedoorn Hoveniers laat onderhouden.

Uw achtertuin in Sprundel

Wilt u uw achtertuin in Sprundel laten aanleggen door een hovenier uit Sprundel met twintig jaar ervaring? Dan is Hagedoorn Hoveniers uw beste keuze. Neem contact met ons op voor een afspraak, dan vertellen we u alles over de manieren waarop we van uw achtertuin in Sprundel uw droomtuin kunnen maken.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.