Hovenier Breda

Een heerlijk huis in Breda is pas écht compleet met een tuin waarin het heerlijk toeven is. Een tuin waarin u kunt genieten van alles wat groeit en bloeit, met een fijn terras en met een indeling die precies past bij uw wensen en uw woning. Zoekt u voor uw tuin in Breda een hovenier? Hagedoorn Hoveniers is voor u de juiste keuze!

Tuinontwerp Breda

Een perfecte tuin begint natuurlijk bij het tuinontwerp. Onze hovenier komt bij u langs in Breda en brengt uw tuin én uw wensen in kaart. Wilt u een strakke tuin, of juist een tuin met veel speelse en natuurlijke elementen? U bepaalt het helemaal zelf! Vervolgens gaat onze hovenier aan de slag om uw tuin in Breda precies zo te ontwerpen zoals u dat wilt.

Tuinaanleg Breda

Hebben we uw tuin precies zo ontworpen als u het wilt? Dan legt onze hovenier uw tuin in Breda vakkundig en professioneel aan. Van de beplanting en het aanleggen van het gazon tot het aanleggen van uw terras en tuinpaden: we doen het allemaal voor u. Wanneer de aanleg is afgerond, lopen we samen met u de tuin door en bespreken we alle onderdelen van het werk. Pas als u helemaal tevreden bent, dragen we uw tuin aan u over.

Onderhoud van uw tuin in Breda

Natuurlijk heeft iedere tuin zo nu en dan onderhoud nodig. Ook dat kunnen we u uit handen nemen. Met een onderhoudscontract bij Hagedoorn Hoveniers is uw tuin in Breda altijd netjes. Of u nu kiest voor een maandelijkse onderhoudsbeurt of ons slechts twee of drie keer per jaar langs laat komen: we zorgen ervoor dat uw tuin de verzorging krijgt die hij nodig heeft.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Hagedoorn Hoveniers en over hoe onze hoveniers in Breda de mooiste tuinen aanleggen én onderhouden? Neem dan contact met ons op via de website of bel ons. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw tuin!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.