Hovenier Hoeven

Droomt u er ook van om een tuin te hebben zonder onkruid en met perfect gesnoeide en bijgehouden struiken? Altijd mooie planten en veel kleur? Maak kennis met Hagedoorn Hoveniers. Wij hebben ruim 22 jaar ervaring, veel vakkennis en een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Wij helpen uw graag met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van uw droomtuin in Hoeven.

Tuinonderhoud in Hoeven

Bent u altijd druk? Of heeft u nou eenmaal geen groene vingers? Kies er dan voor om uw tuin in Hoeven professioneel te laten onderhouden door Hagedoorn Hoveniers. Daarmee heeft u ieder seizoen een op en top verzorgde tuin. Als hoveniers werken wij met handige onderhoudscontracten: van maandelijks onderhoud tot enkele keren per jaar. In het onderhoudscontract verwerken wij de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Hoe vaak een tuinman langs zal komen en wat er tijdens deze bezoeken allemaal moet gebeuren, bepaalt u zelf in overleg met ons. 

Soorten tuinonderhoud door hovenier Hoeven

De professionals van Hagedoorn Hoveniers nemen hun verantwoordelijkheid om het onderhoud naar volle tevredenheid uit te voeren. U heeft de garantie dat uw tuin er altijd op en top bij ligt. Wij voeren voor u alle soorten werkzaamheden uit die u wenst. Bijvoorbeeld het in topconditie houden van uw gazon, het snoeien van de bomen en struiken en de bemesting van uw tuin volgens een bemestingsplan op maat. In de vijvers van Hagedoorn Hoveniers is altijd wat moois te zien. Voor iedere tuin en ieder budget hebben wij een passende oplossing!

Meer weten over hovenier Hoeven?

Wilt u graag uw droomtuin realiseren? Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Hagedoorn Hoveniers biedt? Wilt u graag meer weten over de manieren waarop wij tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 
 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.