Hovenier Kalmthout

Wonen in Kalmthout is heerlijk: er zijn rust en ruimte in overvloed en de Kalmthoutse heide is om de hoek. Wilt u ook in uw eigen hof genieten van sfeervol groen en comfort? Dan is het vinden van een goede hovenier natuurlijk heel belangrijk. Vertrouw op de jarenlange ervaring en expertise van Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel!

Hovenier met ervaring

Hagedoorn Hoveniers is een hoveniersbedrijf met bijna twintig jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dat doen we zowel bij mensen thuis als bij bedrijven, die graag een mooi, groen visitekaartje willen hebben voor hun bedrijf. Ook voor uw woning of bedrijf in Kalmthout kunnen we een prachtige tuin realiseren!

Tuinontwerp Kalmthout

Alles begint uiteraard met een tuinontwerp op maat. Daarbij gaan we zorgvuldig te werk. We bekijken uw huidige hof in Kalmthout en we bespreken uw wensen, uw budget en welke elementen uit uw tuin u wellicht wilt behouden. Onze hovenier gaat daarna aan de slag om een verrassend tuinontwerp te maken.

Tuinaanleg in Kalmthout

Is het ontwerp naar uw zin? Dan gaat onze hovenier in Kalmthout bij u thuis aan de slag om uw tuin aan te leggen. Daarbij werken we uiteraard heel netjes en secuur. Van het aanplanten van borders tot het betegelen van uw terras en het leggen van een grasmat: u kunt het allemaal aan onze hovenier overlaten. We dragen uw hof pas aan u over als het helemaal naar wens is en we geven u tips voor het dagelijks onderhoud.

Tuinonderhoud Kalmthout

Nu uw hof helemaal perfect is aangelegd, wilt u natuurlijk dat deze ook in goede conditie blijft. Daarom biedt Hagedoorn Hoveniers diverse onderhoudscontracten voor uw tuin in Kalmthout. Van maandelijks onderhoud tot een paar keer per jaar uw tuin winter- en zomerklaar maken en alles er tussenin: het is allemaal mogelijk. Zo weet u zeker dat uw hof vakkundig onderhouden wordt.

Uw hovenier in Kalmthout

Wilt u uw hof in Kalmthout laten aanleggen of onderhouden en heeft u daarbij een hovenier nodig? Neem dan contact op met Hagedoorn Hoveniers en we vertellen u alles over de mogelijkheden die we u bieden.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.