Hovenier Prinsenbeek

Uw tuin in Prinsenbeek goed onderhouden vraagt heel wat werk. Heeft u het heel druk en geen tijd voor het zelf onderhouden van uw tuin? Of vindt uw tuinieren wel leuk, maar laat u het grote werk liever over aan een professional? Wij van Hagedoorn Hoveniers staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren en onderhouden van uw droomtuin!

Tuinonderhoud in Prinsenbeek

Na enige inspanning is uw droomtuin in Prinsenbeek eindelijk werkelijkheid geworden. Wilt u ook na de aanleg van uw tuin genieten van al het moois dat uw tuin te bieden heeft? Hagedoorn doet graag dit werk voor u. Wij werken met handige onderhoudscontracten, zodat u verzekerd bent van een schitterende tuin in Prinsenbeek. Het hele jaar door! In het onderhoudscontract staan de werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren. 

Soorten tuinonderhoud in Prinsenbeek

De professionals met 22 jaar ervaring van Hagedoorn Hoveniers nemen hun verantwoordelijkheid om het onderhoud naar volle tevredenheid uit te voeren. U heeft de garantie dat uw tuin er ieder seizoen weer mooi bij ligt. Wij voeren voor u alle soorten werkzaamheden uit die u wenst. Bijvoorbeeld het in topconditie houden van uw gazon. Daarnaast voeren we alle nodige snoeiwerkzaamheden uit, zoals het snoeien van bomen, struiken en meer. Wij nemen de bemesting van uw tuin mee in een bemestingsplan op maat en in de vijvers van Hagedoorn Hoveniers is altijd wat moois te zien.

Kies voor Hagedoorn Hoveniers Prinsenbeek

Lijkt het u wel wat om niet meer om te hoeven kijken naar het onderhoud van uw tuin? Bent u op zoek naar een professionele hovenier, die uw tuin perfect kan onderhouden en bent u al enthousiast geworden door de vele mogelijkheden die Hagedoorn Hoveniers u biedt in Prinsenbeek? Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.