Hovenier West-Brabant

Een mooie tuin bij uw woning in West-Brabant is een must! Bent u vaak druk en heeft u geen tijd voor het onderhouden van uw tuin? Vindt u tuinieren wel leuk, maar laat u het grote werk liever aan een professional over? Wilt u minder of geen tijd kwijt zijn aan tuinonderhoud? Schakel dan Hagedoorn Hoveniers in en creëer uw droomtuin! 

Tuinonderhoud bij Hagedoorn Hoveniers

Wilt u ook na aanleg van uw droomtuin blijven genieten? Laat uw tuin dan professioneel onderhouden door Hagedoorn Hoveniers in West-Brabant. Wij ondersteunen u graag bij werkzaamheden zoals snoeien, gazononderhoud, bemesting en vijveronderhoud. Als hovenier werken wij met handige onderhoudscontracten, zodat u verzekerd bent van een droomtuin. Het hele jaar door. In het onderhoudscontract verwerken wij de werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren.

Soorten tuinonderhoud West-Brabant

Wij kunnen alle soorten tuinonderhoud voor u uitvoeren. Van het snoeien van uw bomen en struiken tot ervoor zorgen dat de planten in uw tuin het beste tot hun recht komen. Ook is het in topconditie houden van uw gazon zeker aan ons besteed. Heeft u een vijver? Geen probleem. Hagedoorn Hoveniers West-Brabant houdt de vijver schoon en helder, met prachtige planten en levendige vissen. Mooie oeverplanten en kleurrijke bloemen aan de wateroppervlakte: in de vijvers van Hagedoorn Hoveniers is altijd wat moois te zien.

Meer weten over Hovenier West-Brabant?

Heeft u al zin gekregen om van uw tuin in West-Brabant een droomtuin te maken?
Wacht dan niet langer en neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen uw tuin graag bekijken en maken voor u een offerte op maat. Ook bespreken we dan alle mogelijkheden voor het tuinonderhoud van uw tuin met u. 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.