Hoveniersbedrijf

De keuze voor het juiste hoveniersbedrijf kan lastig zijn, want het is vooraf moeilijk te beoordelen welk bedrijf betrouwbaar is en het beste resultaat gaat opleveren. Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat betrouwbaar, vakkundig en persoonlijk is? Dan bent u bij Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel op het juiste adres.

Een hoveniersbedrijf

Een hoveniersbedrijf helpt u bij alles in de tuin waar u zelf geen kennis van heeft of tijd voor heeft. Hoveniers zijn dé specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ze zijn er voor u als u een compleet nieuw ontworpen tuin wilt, maar ook voor kleine of grote onderhoudswerkzaamheden. Heerlijk toch, om die mega tuinklus aan iemand anders over te laten?

Hoveniersbedrijf Hagedoorn Hoveniers

Hagedoorn Hoveniers is al 21 jaar lang hét hoveniersbedrijf van Sprundel, maar we verrichten onze werkzaamheden ook in Etten-Leur, Roosendaal, Rijsbergen, Bergen op Zoom en Breda en omgeving. Als hoveniersbedrijf zijn wij bezig met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Hagedoorn Hoveniers beheert en onderhoudt bijvoorbeeld ook natuurgebieden en landschappen in West-Brabant.

Vakbekwaamheid bij ons hoveniersbedrijf

Wanneer u een hoveniersbedrijf zoekt, is het belangrijk dat het bedrijf vakbekwaam is. U wilt natuurlijk wel dat er met deskundigheid gekeken wordt naar uw tuin en dat alles volgens wens opgeleverd wordt. Hagedoorn Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Daarmee garanderen wij extra garantie, vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. We beschikken over de benodigde vakdiploma’s, vergunningen en licenties, en we werken met gereedschappen en machines die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de manier waarop wij tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden of wilt u alvast een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.