Kleine tuin

Heeft u een kleine tuin, maar doet u er weinig mee? Bij een kleine tuin kunt u al snel het gevoel krijgen dat het geen meerwaarde heeft om all-out te gaan. We begrijpen dat, maar we vinden het ook zonde. Een kleine tuin kan namelijk ook heel veel bieden. Met de juiste indeling en tuinmeubelen kunt u al snel een heerlijke plek creëren.

Kleine tuin ontwerpen

Een kleine tuin is moeilijk om naar wens in te richten. Een paar tuinmeubelen erin en het zit al snel vol. Bij een kleine tuin is het belangrijk om met de inrichting zo veel mogelijk ruimte te creëren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden die uw ogen doen openen. Bij Hagedoorn Hoveniers laten we u de mooiste tuinindelingen en tuinontwerpen zien. We ontwerpen samen met u een kleine droomtuin!

Kleine tuin aanleggen

Nadat we met u gekeken hebben naar het ontwerp van uw kleine tuin, gaan we vakkundig aan de slag met het leggen van de tuin. Dit kan grondwerk, beplanting of bestrating zijn: wij regelen het allemaal voor u. We zijn dé tuinspecialist van Sprundel, maar verrichten ook werkzaamheden in Etten-Leur, Roosendaal, Rijsbergen, Bergen op Zoom, Breda en omgeving.

Hagedoorn Hoveniers: kleine tuin​​​​​​​

Hagedoorn Hoveniers is een kleinschalig hoveniersbedrijf met 21 jaar ervaring. Dit komt omdat wij een persoonlijke aanpak en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan. Bij Hagedoorn Hoveniers wordt er samen met u uw droomtuin ontwikkeld, want een combinatie van uw wensen en onze deskundigheid is het recept voor een prachtige tuin.

Neem contact op of vraag een offerte aan​​​​​​​

Wilt u meer weten over de manier waarop wij kleine tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden? Of wilt u alvast een afspraak met ons maken voor tuinadvies op maat? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.