Moderne tuin Etten-Leur

Een moderne tuin is de droom van veel huizenbezitters. De strakke vormen zorgen ervoor dat u in deze tuin helemaal tot rust komt en dat de tuin ruim oogt. Wilt u bij uw woning in Etten-Leur ook een moderne tuin? Dan is Hagedoorn Hoveniers voor u de beste keuze.

Ontwerp moderne tuin Etten-Leur

In een moderne tuin zijn strakke lijnen, mooie steensoorten voor de bestrating en fijn groen de vaste ingrediënten. Maar ook een mooie, strakke vierkante of rechthoekige vijver maakt er vaak deel van uit en geeft de tuin een ruimtelijke indeling. Onze hovenier komt graag bij u ter plaatse kijken en gaat met zijn schetsboek aan de slag om voor u de ideale moderne tuin te ontwerpen.

Aanleggen moderne tuin

Het aanleggen van een moderne tuin vereist veel vakmanschap. Dat hebben we met ruim twintig jaar ervaring gelukkig ruimschoots tot onze beschikking bij Hagedoorn Hoveniers! We zorgen ervoor dat de verhardingen heel strak worden aangelegd en dat het groen en de eventuele vijver leven in de tuin brengen. We leveren uw tuin pas aan u op als u compleet tevreden bent.

Onderhoud moderne tuin Etten-Leur

Is uw moderne tuin eenmaal klaar, dan wilt u dat hij er perfect uit blijft zien. Daarom kunnen we ook uw tuinonderhoud voor u verzorgen. Daarvoor hebben we diverse onderhoudscontracten, waarmee we enkele keren per jaar of op zeer regelmatige basis langskomen om ervoor te zorgen dat uw moderne tuin in Etten-Leur in topconditie blijft.

Uw moderne tuin in Etten-Leur

U kunt alvast een kijkje nemen in onze afgeronde projecten om te zien hoe wij een moderne tuin perfect kunnen aanleggen. Wilt u ook een moderne tuin in Etten-Leur? Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat uw tuindromen werkelijkheid worden! We vertellen u graag alles over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.