Moderne tuin Roosendaal

Houdt u ook zo van een strakke, stijlvolle, moderne tuin? En zou u eigenlijk bij uw huis in Roosendaal ook wel zo’n tuin willen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Schakel dan Hagedoorn Hoveniers in. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en aanleggen van moderne tuinen en we kunnen ook voor u de tuin van uw dromen realiseren!

Eigenschappen moderne tuin

Een moderne tuin is een heel breed begrip, maar heeft wel een paar vaste eigenschappen. In veel gevallen is een moderne tuin heel strak van ontwerp en zijn de verhardingen gemaakt van grote tegels. Ook hoogteverschillen en strakke hagen en haagjes komen veel voor in moderne tuinen. Tot slot is een mooie rechthoekige of vierkante vijver ook vaak terug te vinden in een moderne tuin. Spreekt dit u aan? Dan kan Hagedoorn Hoveniers voor uw moderne tuin in Roosendaal een ontwerp op maat maken.

Aanleg moderne tuin

Omdat het aanleggen van een moderne tuin nauw luistert, gaan we zeer zorgvuldig te werk. We beginnen met het netjes afvoeren van de oude elementen van uw tuin en met het opnieuw indelen daarvan. Vervolgens leggen we de verhardingen aan en zijn de contouren van uw tuin al meteen zichtbaar. Met de beplanting en eventueel een vijver gaat uw moderne tuin écht leven.

Onderhoud moderne tuin Roosendaal

Wilt u van uw moderne tuin vooral genieten, zonder er veel werk aan te hebben? Of vindt u tuinieren wel leuk, maar wilt u het groot onderhoud enkele keren per jaar liever uitbesteden aan onze hoveniers? Met onze onderhoudscontracten is het allemaal mogelijk. U kiest zelf hoe vaak we langskomen en wat u zelf wilt doen in uw tuin.

Uw moderne tuin in Roosendaal

Wilt u ook een strakke, moderne tuin bij uw woning in Roosendaal? Bel of mail ons dan vandaag nog en we komen bij u langs om u te vertellen hoe we voor u de tuin van uw dromen kunnen realiseren!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.