Moderne tuin Sprundel

Houdt u van strakke, heldere lijnen in de tuin? Van groen, maar niet al te speels en organisch? Van strak geknipte hagen en mooie waterpartijen? Dan is een moderne tuin bij uw woning in Sprundel echt iets voor u! Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel is expert in het aanleggen van moderne tuinen.

Ontwerp van uw moderne tuin

Om uw moderne tuin precies zo strak en stijlvol te maken als u wenst, is een ontwerp op maat nodig. Daarom komt onze hovenier altijd bij u thuis in Sprundel langs om uw tuin te bekijken en aan de hand van uw wensen een tuinontwerp voor uw moderne tuin te maken. Daarbij houden we ook rekening met elementen in de tuin die u wellicht wilt behouden, zoals een vijver of een bepaalde boom.

Aanleg moderne tuin Sprundel

Is het ontwerp naar wens? Dan gaan we aan de slag om uw moderne tuin in Sprundel aan te leggen. We beginnen met het afvoeren van uw oude tuin en vervolgens leggen we de verhardingen aan, waarbij de strakke lijnen van uw moderne tuin direct zichtbaar worden. Ook een mooie, rechthoekige of vierkante vijver is in een moderne tuin een graag geziene gast. Als laatste is het de beurt aan de beplanting, die we strak in de borders plaatsen zodat uw tuin een mooi, overzichtelijk geheel vormt.

Onderhoud moderne tuin

Een moderne tuin heeft veel onderhoud nodig om zijn strakke vormen en rechte lijnen te behouden. Gelukkig hoeft u dat niet allemaal zelf te doen, u kunt er ook voor bij Hagedoorn Hoveniers terecht. Of u nu twee keer per jaar het groot onderhoud door ons wilt laten doen of juist maandelijks een bezoekje van onze hoveniers wenst: het is allemaal mogelijk. Er is altijd een onderhoudscontract op maat voor uw moderne tuin in Sprundel.

Uw moderne tuin in Sprundel

Wilt u in Sprundel een moderne tuin bij uw woning laten aanleggen? Neem dan vandaag nog contact op met Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel en we komen bij u langs om u alles te vertellen over onze werkwijze. Bekijk hier alvast enkele van onze moderne tuinen ter inspiratie!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.