Stadstuin

De buren spieken elke dag door de haag die niet meer volledig begroeid is, het onkruid begint uit z’n voegen te treden of het straalt niet meer de juiste sfeer uit. U bent waarschijnlijk al lang blij dat u een heerlijke tuin heeft midden in de stad. Maar zit u er ook regelmatig of is het daar nog niet van gekomen? Breng daar nu verandering in. Schakel een hoveniersbedrijf in en creëer een adembenemende stadstuin!

Stadstuin onderhouden

Hebben de planten uw tuin overgenomen en ziet u door de bomen het bos niet meer? Hagedoorn Hoveniers helpt u met het terugveroveren van uw tuin! Wij zorgen ervoor dat het onkruid weg is, dat planten en bomen gesnoeid worden en dat uw gazon bemest en onderhouden wordt. Wij werken met handige onderhoudscontracten, zodat u altijd verzekerd bent van een prachtige tuin.

Stadstuin ontwerpen

Een stadstuin opnieuw ontwerpen kan een hele klus zijn, maar onze hoveniers staan altijd klaar voor een mooie uitdaging. We kijken gezamenlijk naar uw wensen en naar de mogelijkheden van uw tuin. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk advies en betrokkenheid en dat zal u dus ook zeker terugzien in het gehele proces. Samen zorgen we dat uw stadstuin een plek wordt om van te genieten.

Hagedoorn Hoveniers: stadstuin

Bij Hagedoorn Hoveniers kunt u uw stadstuin laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden. We zijn gevestigd in Sprundel, maar werken ook in nabijgelegen plaatsen als  Etten-Leur, Roosendaal, Rijsbergen, Bergen op Zoom en Breda. We zijn aangesloten bij Branchevereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), waardoor u verzekerd bent van extra garantie, vakbekwaamheid, betrouwbaarheid én kwaliteit. Daarnaast beschikken we over de benodigde vakdiploma’s, vergunningen en licenties.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de manier waarop wij tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden, of wilt u alvast een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.