Tuin aanleggen

Een tuin is één van de belangrijkste plekken van uw perceel. Weer of geen weer: een tuin kan een plek zijn waar u tot rust komt, waar u gezellig met vrienden samenkomt, waar u uw hobby beoefent of waar u uw kinderen kunt laten spelen. Met dit plekje privénatuur kunt u doen wat u wilt, er zijn namelijk eindeloze mogelijkheden. Dus, wat wilt u van uw tuin maken? Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel helpt u bij het realiseren van uw droomtuin.

Aanleg van tuinen

Bezit u al jaren een tuin, maar heeft u er nog niks mee gedaan? Zonde! Het kan namelijk zo’n fijn en aangenaam plekje worden. De hoveniers van Hagedoorn Hoveniers willen u graag helpen bij het aanleggen van uw ultieme tuin. Wij leggen onder andere tuinen aan in Sprundel, Etten-Leur, Roosendaal, Rijsbergen, Bergen op Zoom, Breda en omgeving.

Aanleggen van uw tuin

Wanneer we van u akkoord krijgen om de nieuwe tuin aan te leggen, gaan wij enthousiast van start. De eerste stap in dit proces is het afbreken van tuinobjecten en het opruimen van uw huidige tuin. Daarna beginnen we met het uitlijnen van de nieuwe tuin en brengen we uw tuin tot leven met beplanting. Bij de oplevering lopen we alles nog eens na en wanneer u tevreden bent, kunt u gaan genieten van uw nieuw aangelegde tuin. Enjoy!

Tuin aanleggen door Hagedoorn Hoveniers

Een betrouwbaar hoveniersbedrijf kiezen kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn wij bij Hagedoorn Hoveniers niet vies van een klus, want met 21 jaar ervaring hebben wij al tal van tuinen aangelegd. Ondanks deze ervaring zijn we nog steeds kleinschalig, waardoor er veel aandacht wordt geschonken aan persoonlijk advies en betrokkenheid. Wij garanderen bij het aanleggen van uw tuin een perfecte uitvoering en we besteden aandacht aan elk detail.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de manier waarop wij tuinen aanleggen, of wilt u alvast een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van tuinaanleg.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.