Abonnement op tuinonderhoud

Een tuin is een heerlijk bezit. U kunt erin ontspannen en zien hoe alles door de jaargetijden heen groeit en bloeit. Er komt echter wél wat onderhoud kijken bij het hebben van een tuin. Wilt u genieten van een verzorgde tuin, maar wilt u er zelf geen tijd in steken? Of vindt u af en toe tuinieren wel leuk, maar laat u de grote klussen liever aan een professional over? Met een abonnement op tuinonderhoud van Hagedoorn Hoveniers is het mogelijk! 

Regelmatig tuinonderhoud

Heeft u een drukke baan en wilt u, op de momenten dat u thuis bent, alleen maar van uw tuin genieten zonder er tijd in te hoeven steken? Of vindt u tuinieren gewoon geen prettige bezigheid en wilt u graag dat uw tuin voor onderhouden wordt door hoveniers met expertise en ervaring? Dan kunt u Hagedoorn Hoveniers inschakelen om uw tuin regelmatig te onderhouden. Hoe vaak de tuinman langskomt en wat er tijdens deze bezoeken moet gebeuren, bepaalt u zelf in overleg met ons. 

Groot tuinonderhoud

U kunt er ook voor kiezen om de dagelijkse klussen, zoals het maaien van het gazon en het bijhouden van uw borders of vijver, zelf uit te voeren maar het groot onderhoud aan de experts van Hagedoorn Hoveniers over te laten. We komen dan enkele keren per jaar langs om bijvoorbeeld uw tuin winterklaar te maken, uw vijver grondig schoon te maken, nieuwe aanplant te realiseren in het voorjaar of om uw bomen te snoeien. 

Flexibel abonnement tuinonderhoud

De abonnementen van Hagedoorn Hoveniers zijn maatwerk. Aan de hand van uw wensen, het formaat van uw tuin en de hoeveelheid werk die uw tuin oplevert, maken we een helder voorstel waarin staat hoe vaak we bij u langskomen en hoeveel u daarvoor betaalt. Voor elke tuin en voor ieder budget is een contract voor tuinonderhoud mogelijk. Neem dus snel contact op voor een offerte op maat.