De winterhovenier

In de winter staat de natuur stil en hoeft er niets in de tuin gedaan te worden. Toch? Mis! Veel mensen denken dat tuinonderhoud in de winter niet nodig is. En natuurlijk is het ook wel zo dat er in de winter wat minder hoeft te gebeuren in de tuin. Maar het is niet zo dat u helemaal niets hoeft te doen. Sterker nog: sommige tuinklussen kunnen beter in de winter worden gedaan, dan in het voorjaar of de zomer! Voor al deze klussen kunt u de winterhovenier inhuren. 

Onderhoudswerk

Natuurlijk hoeft er in de winter wat minder gesproeid te worden. En ook onkruid wieden is minder aan de orde. Maar wat in de winter wél heel goed kan, is het aanplanten van bomen en struiken. U zou wellicht denken dat het voorjaar daarvoor het beste moment is. Maar eigenlijk is de winter nog beter. Omdat de meeste bomen en struiken op dat moment ‘in rust zijn’, kunnen ze in de winter goed ‘aarden’ in de grond. Dan zijn ze in het voorjaar helemaal klaar om te gaan groeien! Ook klussen als het renoveren van uw terras of het snoeien van bomen zijn bij uitstek zaken die in de winter gedaan kunnen worden. 

Schakel de winterhovenier in

Heeft u niet zoveel zin om in de winter zelf de tuin in te gaan? Of heeft u een klus die bij uitstek in de winter kan worden uitgevoerd, zoals aanplant van bomen en struiken? Schakel dan de winterhovenier in. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er in de winter piekfijn uit blijft zien. En dat hij helemaal klaar is om in het voorjaar groen en kleurrijk te gaan worden, zodat u er volop van kunt genieten. 

Winterhovenier Hagedoorn

Hagedoorn Hoveniers werkt in de winter natuurlijk gewoon door. Dus heeft u een winterhovenier nodig? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en u meer te vertellen over alle mogelijkheden!