Meststoffenpakket op maat

Wilt u ook het hele jaar door genieten van een mooi, dicht en groen gazon? Maar vindt u het lastig te bepalen wanneer u moet bemesten en met welke meststoffen? Dan is het meststoffenpakket van Hagedoorn Hoveniers voor u de perfecte oplossing! Daarmee heeft u voor een heel jaar de juiste meststoffen in huis én krijgt u een uitgebreide instructie over wanneer u welke stof het beste kunt gebruiken. Gemakkelijker kan het niet.

Mest voor uw gazon

U weet vast wel dat u, om uw gazon in topconditie te houden, af en toe het gras moet bemesten. En dat ook het strooien van kalk soms nodig is. Maar wanneer gebruikt u nu precies wat? Moet het voor het strooien van kalk een paar dagen droog zijn, of moet het juist nat zijn? En hoeveel mest en kalk moet je eigenlijk gebruiken? Het zijn zomaar wat vragen die bij u kunnen opkomen, wanneer u gaat nadenken over het onderhouden van uw gazon. Gelukkig kunnen wij u helpen bij het beantwoorden van die vragen. Sterker nog: we kunnen u voorzien van alles wat u nodig hebt. 

Meststoffenpakket

Om dat te kunnen doen, moeten we natuurlijk wel precies weten hoe uw gazon eruit ziet. Hoe groot het is, wat voor gras er gezaaid is en wat de conditie van het gras is. Op basis daarvan berekenen wij voor u precies hoeveel meststoffen u gedurende het jaar nodig heeft, en hoeveel kalk. We stellen voor u een pakket samen dat precies voldoende is voor uw gazon dat zo een jaar lang mooi groen blijft. En we doen er een handige infomatieflyer bij, waarin precies staat wanneer u wat moet strooien. Een kind kan de was doen! 

Meer weten?

Wilt u ook het gemak van een meststoffenpakket voor een heel jaar? Neem dan contact met ons op voor informatie. We komen graag bij u langs om uw gazon te bekijken en uw pakket op maat samen te stellen.