Tuinaanleg Roosendaal

Bij een mooi huis of een net bedrijfspand in Roosendaal hoort een tuin die er perfect uitziet. Daarom is het goed om te weten dat Hagedoorn Hoveniers al sinds 1999 gespecialiseerd is in tuinaanleg bij particulieren en bedrijven. Dat doen we volgens een vastomlijnd plan en heldere afspraken met u. Zo weet u zeker dat uw tuin een echte eyecatcher wordt. 

Ontwerp van uw tuin

Uw tuin moet precies zo worden als u wilt. Daarom komen we bij u langs in Roosendaal om de situatie ter plekke te bekijken en maken we een gedetailleerd tuinontwerp, compleet met een heldere kostenbegroting. Bent u daarmee akkoord? Dan gaan we aan de slag met het tuinontwerp!   

Uw tuin komt tot leven

Heeft u een bestaande woning of bedrijfspand in Roosendaal, dan start de tuinaanleg met het weghalen van bestaande objecten en beplanting. Daarna leggen onze hoveniers de verharding in uw tuin aan, zoals de paden en randen van borders. De contouren van uw tuin worden langzaam maar zeker zichtbaar! De tuinaanleg gaat verder met de beplanting. Zo komt uw tuin echt tot leven en kunt u straks genieten van een groeiende, bloeiende tuin. 

Oplevering van uw tuin

Uw tuin is nu klaar! Samen met u maakt de hovenier een rondje door uw tuin in Roosendaal. Bent u tevreden met wat u ziet? Dan dragen we de tuin aan u over en kunt u genieten van uw tuin. Overigens kunt u ook het tuinonderhoud aan ons overlaten. We hebben daarvoor handige onderhoudscontracten. Zo hoeft u zelf niet te zorgen voor maaien, snoeien en bemesting. Ook uw vijver kunnen we voor u verzorgen. 

Maak een afspraak

Wilt u uw tuinaanleg in Roosendaal laten uitvoeren door de experts van Hagedoorn Hoveniers? Maak dan snel een afspraak. We bespreken graag alle mogelijkheden voor tuinaanleg met u. 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.