Tuinaanleg Sprundel

Wanneer u een huis heeft in Sprundel, wilt u dat de tuin er ook pico bello uitziet. Met een tuin van Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel wordt uw tuin een echte droomtuin. Al sinds 1999 leggen wij tuinen aan bij zowel huizen als bedrijven in Sprundel en daarbuiten. 

Tuinontwerp en tuinaanleg

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp. Daarvoor inventariseren we uw wensen en uw tuin in Sprundel en krijgt u van ons een gedetailleerd ontwerp én een heldere kostenbegroting, zodat u weet wat u kunt verwachten. Bent u akkoord? Dan gaan we aan de slag met de tuinaanleg! 

Beplanting

De tuinaanleg begint met het afbreken van bestaande tuinobjecten en het opruimen van de huidige tuin, wanneer het niet om een nieuwbouwwoning in Sprundel gaat. Daarna leggen onze vakkundige hoveniers de verhardingen, zoals de paden, en de bouwkundige elementen in uw tuin aan. De contouren worden dus al snel zichtbaar! De volgende stap in de tuinaanleg is de beplanting. Daarmee brengen we uw tuin tot leven. 

Tuinaanleg afronden

Zodra het werk klaar is, lopen we met u door de tuin om u ieder detail te laten zien. Bent u tevreden? Dan dragen we de tuin aan u over en kan het grote genieten beginnen! Wilt u zorgeloos blijven genieten van uw tuin of heeft u geen groene vingers? Geen probleem. Wij kunnen, naast tuinaanleg, ook het tuinonderhoud voor onze rekening nemen. Met onze handige onderhoudscontracten weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze tuinaanleg in Sprundel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We laten u graag zien hoe wij uw tuinaanleg tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. Tot snel!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.