Tuinaanleg West-Brabant

Bij Hagedoorn Hoveniers in West-Brabant is elke tuin uniek en besteden we veel zorg aan het ontwerpen van uw droomtuin. Voldoet het definitieve tuinontwerp aan uw wensen en bent u er klaar voor om het ontwerp werkelijkheid te laten worden? Dan zetten we de volgende stap: het aanleggen van de tuin. Van grondwerk tot bestrating en van tuinonderhoud tot beplanting. Wij zorgen ervoor dat uw tuin in West-Brabant vakkundig wordt aangelegd. Onze hoveniers leggen niet alleen compleet nieuwe tuinen aan, maar u kunt onze hoveniers ook inschakelen voor de renovatie van uw bestaande tuin.

Wat kunt u verwachten van tuinaanleg bij Hagedoorn Hoveniers?

Het aanleggen van uw nieuwe tuin in West-Brabant kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmannen binnen Hagedoorn Hoveniers. Wij beginnen met uitvoeren van gedegen grondwerk. Hierna worden de verhardingen en bouwkundige elementen in uw tuin aangelegd. De lijnen en contouren van de tuin worden al zichtbaar! Wij zullen uw tuin tot leven brengen met beplanting. Dit zorgt ervoor dat uw tuin er ieder seizoen anders uitziet. Als u én onze hoveniers meer dan tevreden zijn, dan wordt de tuin opgeleverd. U kunt nu gaan genieten van uw tuin.

Professioneel tuinonderhoud bij Hagedoorn Hoveniers West-Brabant

Iedere tuin vraagt om onderhoud. U kunt zelf uw tuin onderhouden, maar u kunt er ook voor kiezen om het onderhoud aan ons over te laten. Wij ondersteunen u bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en onderhoud van de vijver en het gazon. Geniet ieder seizoen van een prachtig onderhouden tuin!

Meer weten over tuinaanleg West-Brabant?

Wilt u graag uw droomtuin laten realiseren en wilt u uw tuin in West-Brabant graag laten aanleggen door Hagedoorn Hoveniers? Neem contact op voor een afspraak, dan vertellen wij alles over de manieren waarop we van uw tuin in West-Brabant uw droomtuin kunnen maken! Benieuwd naar de koste van tuinaanleg? Vraag dan geheel en vrijblijvend een offerte aan.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.