Tuinonderhoud Etten-Leur

Wanneer u een mooie tuin in Etten-Leur heeft, wilt u die in topconditie houden. Uw tuin is immers een rijk bezit, waar u trots op bent. Daarom is goed tuinonderhoud van groot belang. Gelukkig kunt u uw tuinonderhoud met een gerust hart overlaten aan Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel. 

Bemestingsplan op maat

Om uw planten groen en gezond te houden is een voedingsrijke bodem een basisbehoefte. Om dat voor uw tuin in Etten-Leur te realiseren, maken wij voor u een bemestingsplan op maat. Daarbij inventariseren we welke planten, bomen en struiken in uw tuin staan en welke bemesting deze nodig hebben. Tijdens het reguliere tuinonderhoud verzorgen wij de bemesting.

Onderhoud van uw gazon

Een mooi, groen gazon is de wens van veel tuinbezitters. Met het tuinonderhoud van Hagedoorn Hoveniers is uw gras groener dan dat van de buren! Wij zorgen ervoor dat uw gazon vrij blijft van mos en onkruid en dat het gras mooi vol blijft. 

Vijveronderhoud

Hagedoorn Hoveniers kan uw vijver in Etten-Leur tot in de puntjes onderhouden. Wij zorgen ervoor dat het water van uw vijver mooi helder blijft, zodat uw vissen in een gezonde vijver kunnen rondzwemmen. Met bijzondere oeverplanten en kleurrijke bloemen aan het wateroppervlak wordt uw vijver een bron van natuurlijk leven in uw tuin. 

Snoeiwerkzaamheden 

Om uw struiken en bomen mooi te houden, is goed snoeien belangrijk. Dat is echter een lastige klus, want u snoeit al snel te veel of juist te weinig. Onze hoveniers weten precies wanneer ze welke planten in uw tuin in Etten-Leur moeten snoeien en op welke manier. Vertrouw daarom op de kennis en ervaring van Hagedoorn Hoveniers als het gaat om het snoeien bij uw tuinonderhoud. 

Contract voor tuinonderhoud

Voor het tuinonderhoud werkt Hagedoorn Hoveniers met heldere onderhoudscontracten. Zo weet u precies hoeveel u betaalt en wat we voor dat bedrag doen in uw tuin in Etten-Leur. U weet dus precies waar u aan toe bent. Wel zo duidelijk! 

Informatie tuinonderhoud

Wilt u meer weten over het tuinonderhoud van Hagedoorn Hoveniers of wilt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw tuin in Etten-Leur? Bel ons gerust voor een afspraak

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.