Tuinonderhoud Roosendaal

Wanneer u een mooie tuin in Roosendaal heeft, wilt u er natuurlijk van blijven genieten. Het is dan belangrijk dat u goed tuinonderhoud pleegt of laat plegen. Hagedoorn Hoveniers heeft al sinds 1999 ervaring in het onderhouden van tuinen in Roosendaal en omgeving. 

Bemesten van uw tuin

Aan de basis van een groene, gezonde tuin ligt een voedingsrijke bodem. Om dat te bereiken is goede bemesting noodzakelijk. Hagedoorn Hoveniers bekijkt welke planten, bomen en struiken u in uw tuin heeft en maakt een bemestingsplan op maat voor uw tuin. Tijdens het reguliere onderhoud bemesten we dan uw tuin in Roosendaal.

Onderhoud vijver

Wanneer uw vijver enkele keren per jaar aandacht krijgt, wordt het een oase van leven en rust in uw tuin. Hagedoorn Hoveniers kan uw vijver in Roosendaal tot in de puntjes onderhouden door het water helder te houden. Zo houdt u uw vissen gezond. Dankzij mooie oeverplanten en gezellige bloemen aan het wateroppervlak wordt uw vijver een bron van natuurlijk leven in uw tuin. 

Gazononderhoud 

Heeft u een groen gazon? Dan wilt u dat mos en onkruid geen kans krijgen. Hagedoorn Hoveniers zorgt er met goed gazononderhoud voor dat uw gras groen, vol en fris blijft. Zo geniet u van gras dat groener is dan dat van de buren! 

Snoeien 

Het goed snoeien van struiken en bomen is een vak apart, dat Hagedoorn Hoveniers tot in de puntjes beheerst. Het is een essentieel onderdeel van goed tuinonderhoud en tegelijkertijd een heel lastige klus om zelf uit te voeren. Wanneer u het snoeien door onze hoveniers laat doen, weet u zeker dat het op een goede manier gebeurt en kunt u dankzij onze kennis en ervaring van een mooie, gezonde tuin in Roosendaal genieten. 

Onderhoudscontract tuinonderhoud

Wanneer u Hagedoorn Hoveniers uit tuinonderhoud in Roosendaal laat uitvoeren, weet u vooraf precies waar u aan toe bent. We werken namelijk met heldere onderhoudscontracten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

Meer weten tuinonderhoud

Wilt u meer weten over het tuinonderhoud van Hagedoorn Hoveniers of wilt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw tuin in Roosendaal? Bel ons gerust voor een afspraak

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.