Tuinonderhoud Sprundel

Heeft u een tuin in Sprundel die met zorg is ontworpen en aangelegd? Dan wilt u uw tuin natuurlijk ook in absolute topconditie houden. Goed tuinonderhoud is daarvoor cruciaal. Gelukkig kunt u uw tuinonderhoud met een gerust hart overlaten aan Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel. 

Bemestingsplan op maat

Een gezonde en voedingsrijke bodem is de basis voor al het groen in uw tuin in Sprundel. Daarom maken wij een bemestingsplan op maat voor uw tuin. We bekijken welke planten, bomen en struiken in uw tuin staan en welke bemesting deze nodig hebben. Tijdens het tuinonderhoud voeren wij de bemesting uit.

Snoeien van uw tuin

Het snoeien van bomen en struiken is een vak apart. U moet precies weten wanneer en hoeveel u moet snoeien om het beste resultaat te krijgen. Bij Hagedoorn Hoveniers hebben we alle expertise in huis om uw tuin precies zodanig te snoeien dat het groen mooi vol en in optimale conditie blijft. Snoeien is dan ook een belangrijk onderdeel van uw tuinonderhoud. 

Gazon tuinonderhoud

Heeft u een gazon? Dan wilt u uiteraard dat dat mooi groen en vol blijft, zonder mos en onkruid. Wij zorgen ervoor dat uw gazon er pico bello bij blijft liggen, zodat u kunt genieten van prachtig groen gras. 

Vijver

Ook voor het onderhoud van uw vijver in Sprundel kunt u bij Hagedoorn Hoveniers terecht. Wij zorgen ervoor dat het water van uw vijver helder blijft, dat uw vissen het naar hun zin hebben en dat uw vijver een bron van leven is! Mooie oeverplanten en kleurrijke bloemen aan de wateroppervlakte maken het helemaal af. 

Heldere onderhoudscontracten

Wanneer u kiest voor tuinonderhoud door Hagedoorn Hoveniers weet u precies waar u aan toe bent. Wij werken namelijk met heldere onderhoudscontracten, zodat niet voor verrassingen komt te staan en de kosten voor het onderhoud van uw tuin in Sprundel vooraf helder zijn. Wel zo prettig! 

Neem contact op

Wilt u meer weten over ons tuinonderhoud of wilt u een contract afsluiten voor het onderhouden van uw tuin in Sprundel? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.