Tuinrenovatie

Of u nu een grote of kleine tuin heeft: een tuin onderhouden is altijd veel werk. Wanneer daar geen tijd voor is, kan dit gevolgen hebben voor de uitstraling en kwaliteit van uw tuin. Jammer, want zowel in de winter als de zomer is het in een tuin goed toeven. Heeft u weer zin om met plezier in uw tuin te zitten? Overweeg een tuinrenovatie door Hagedoorn Hoveniers!

Tijd voor tuinrenovatie!

Beschrijft u uw tuin wel eens als een jungle of woestijn? Dan is dat een teken dat er een aantal jaren niets met de tuin gebeurd is. De tuin is bijvoorbeeld overwoekerd door allerlei plantsoorten, de tuin is verzwakt of er ligt na een verhuizing nog steeds heel veel zand in de tuin. Er zijn verschillende scenario’s denkbaar. Wij denken alleen maar: de hoogste tijd voor een tuinrenovatie!

Tuin renoveren

Bij Hagedoorn Hoveniers renoveren wij uw tuin. Bij het renoveren van een tuin kunt u denken aan de volgende werkzaamheden: grond gelijkmaken, snoeien, onkruid verwijderen, straatwerk herstellen en schuttingen aanpassen. Door middel van verschillende renovatiewerkzaamheden zorgen wij ervoor dat u weer kunt genieten van uw tuin.

Tuin renoveren door Hagedoorn Hoveniers

Op zoek naar een hoveniersbedrijf met vakbekwaamheid, ervaring én persoonlijke aandacht? Hagedoorn Hoveniers zit al 21 jaar in het vak en heeft in de loop der jaren al talloze tuinen gerenoveerd. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), zodat u verzekerd bent van extra garantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. We beschikken over vakdiploma’s, vergunningen en licenties, en we werken met gereedschappen en machines die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen. Bij Hagedoorn Hoveniers bent u voor renovatie van uw tuin aan het juiste adres!

Neem contact op of vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de manier waarop wij tuinen renoveren, of wilt u alvast een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van tuinrenovatie!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.