Voortuin Etten-Leur

Wonen in Etten-Leur is een waar genot. U heeft er rust, ruimte en toch alle voorzieningen bij de hand. Woont u in een prachtige woning in Etten-Leur, maar zou u graag de voortuin willen aanpakken? Zodat uw voortuin past bij de stijl van uw woning? Omdat u graag een voortuin wilt met minder onderhoud? Of gewoon, omdat u eens wat anders wilt met uw tuin? Hagedoorn Hoveniers helpt u bij het realiseren van uw droomtuin!

Voortuinontwerp Etten-Leur

Alles begint natuurlijk met het ontwerp van uw voortuin. Want bij uw woning in Etten-Leur moet een voortuin komen die past bij de stijl van het huis, maar ook bij uw voorkeuren en wensen. Daarom komt onze hovenier bij u thuis in Etten-Leur langs om uw voortuin te bekijken en uw wensen te inventariseren. Houdt u van bepaalde soorten planten? Dan zorgen we dat die terugkomen in het ontwerp! Wilt u veel verharding in uw voortuin, of juist heel veel groen? En zijn er bepaalde elementen in uw huidige voortuin die u graag wilt behouden? Het zijn allemaal zaken die we meenemen in het tuinontwerp voor uw voortuin.

Aanleg van uw voortuin

Is het ontwerp akkoord, dan gaan we uw tuin precies zo aanleggen als u wilt. In bijna twintig jaar tijd hebben we enorm veel ervaring opgedaan in de tuinaanleg, dus we zorgen ervoor dat uw tuin er piekfijn uit gaat zien. Is het werk gedaan? Dan lopen we met u door de voortuin en bespreken we met u precies wat er allemaal groeit, bloeit en staat in uw tuin. Pas als u helemaal tevreden bent, dragen we uw voortuin in Etten-Leur aan u over.

Voortuinonderhoud in Etten-Leur

Nu u eenmaal de prachtige voortuin van uw dromen heeft, wilt u die uiteraard ook mooi en netjes houden. Heeft u geen groene vingers of vindt u het prettig om het onderhoud van uw tuin uit te besteden? Kies dan voor een van onze onderhoudscontracten. Van twee keer per jaar groot onderhoud tot maandelijks de tuin bijhouden en alles daar tussenin: het is allemaal mogelijk. Zo heeft u geen omkijken naar uw voortuin.

Uw voortuin in Etten-Leur

Wilt u meer weten over Hagedoorn Hoveniers, de manier waarop wij van uw voortuin in Etten-Leur een echt visitekaartje voor uw huis kunnen maken of over onze werkwijze? Neem dan contact op voor een afspraak. We vertellen u er graag alles over.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.