Voortuin Roosendaal

Woont u in Roosendaal in een prachtig huis, maar bent u de voortuin een beetje beu? Of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u de voortuin meteen in één keer goed laten aanleggen? Wat uw situatie ook is: Hagedoorn Hoveniers zorgt ervoor dat uw voortuin een mooi geheel vormt met uw woning.

Ontwerp van uw voortuin

Een mooie voortuin begint natuurlijk met een ontwerp op maat. Daarvoor komt onze hovenier bij u thuis, om uw voortuin in Roosendaal te bekijken en om samen met u te bespreken wat u graag wilt zien in uw voortuin. Wat is de stijl van uw woning? Wilt u bepaalde soorten planten of bestrating graag zien in uw voortuin? En zijn er elementen in uw bestaande tuin die u graag wilt behouden, zoals een boompje of een heg? We houden overal rekening mee in het maken van het ontwerp. En pas als u tevreden bent, gaan we aan de slag met de aanleg.

Tuinaanleg voortuin

Bij het aanleggen van de voortuin gaan we systematisch en netjes te werk. Eerst halen we de oude beplanting en bestrating weg en zorgen we voor een nette afvoer daarvan. Daarna brengen we de contouren aan en plaatsen we de verhardingen. Tot slot is de beplanting van uw tuin aan de beurt. Als uw tuin klaar is, lopen we hem samen met u helemaal na. Is uw voortuin precies zo geworden als u in gedachten had? Dan dragen we uw tuin aan u over.

Onderhoud voortuin Roosendaal

Overigens hoeft ons werk daar nog niet op te houden. Want we kunnen ons voorstellen dat u uw voortuin professioneel wilt laten onderhouden, nu u eindelijk uw droomtuin heeft. Daarom biedt Hagedoorn Hoveniers diverse onderhoudscontracten aan. Van maandelijks onderhoud voor mensen zonder groene vingers of tijd om de tuin te onderhouden tot een contact waarbij we slechts enkele malen per jaar het grote onderhoud plegen: het is allemaal mogelijk. Zo geniet u optimaal van uw voortuin!

Uw voortuin in Roosendaal

Wilt u bij uw woning in Roosendaal ook een voortuin die een echt sieraad voor uw huis is? Neem dan contact op met Hagedoorn Hoveniers. We vertellen u alles over de mogelijkheden die wij u bieden voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw voortuin in Roosendaal.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.