Voortuin Sprundel

Uw voortuin is het visitekaartje van uw huis of van uw bedrijf. Daarom is het heel belangrijk dat uw voortuin goed is aangelegd, er netjes uitziet en goed wordt onderhouden. Laat daarom uw voortuin aanleggen door Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel. Wij hebben de kennis én de ervaring om uw voortuin in Sprundel perfect aan te leggen en te onderhouden.

Ontwerp voortuin Sprundel

Uw voortuin moet aan veel voorwaarden voldoen. Hij moet passen bij de stijl van uw woning, maar natuurlijk ook passen bij wat u zelf mooi vindt. En misschien vindt u het belangrijk dat uw voortuin onderhoudsarm is, zodat u zelf het meeste onderhoud kunt uitvoeren. Het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden. Daarom gaat onze hovenier met u in gesprek over uw wensen voor uw voortuin in Sprundel, waarbij natuurlijk ook uw budget van belang is. Wilt u bestaande elementen in uw voortuin behouden? Dan houden we daar rekening mee!

Aanleg van uw voortuin

Hebben we een ontwerp gemaakt dat aansluit bij uw wensen? Dan begint het echte werk: het aanleggen van uw voortuin in Sprundel! Daarbij gaat Hagedoorn Hoveniers uiteraard zeer zorgvuldig te werk. We zorgen ervoor dat uw voortuin precies zo wordt als u hem wilt hebben. Voordat we de tuin aan u overdragen, lopen we er samen met u doorheen en bespreken we alles wat we hebben beplant en verhard. Pas als u helemaal tevreden bent, leveren we uw voortuin aan u op.

Onderhoud aan uw voortuin

Wilt u een voortuin waarnaar u geen omkijken heeft? Dan kunnen we uw voortuin in Sprundel voor u onderhouden. U kiest zelf wat voor onderhoudscontact u met ons afsluit. We kunnen bijvoorbeeld twee keer per jaar langskomen voor het groot onderhoud, maar we kunnen ook vaker uw voortuin onderhouden zodat u er zelf écht alleen maar van hoeft te genieten en verder niets hoeft te doen.

Uw voortuin in Sprundel

Wilt u uw voortuin in Sprundel ook laten ontwerpen en aanleggen door de experts van Hagedoorn Hoveniers, ook uit Sprundel? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. We vertellen u dan alles over de mogelijkheden die we u bieden en wie weet, geniet u binnenkort van een voortuin die een echt visitekaartje is voor uw huis!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.