Tuinaanleg Etten-Leur

Al sinds 1999 is Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel gespecialiseerd in tuinaanleg. Dat doen we bij zowel particulieren als bedrijven in Etten-Leur en omstreken. Want een tuin die er perfect uitziet is een visitekaartje voor uw woning – én uw bedrijf! 

Ontwerp en tuinaanleg

Om er zeker van te zijn dat de tuin precies zo wordt als u wenst, maken we in overleg met u een gedetailleerd tuinontwerp. Wilt u een strakke tuin? Of juist een tuin met veel natuurlijke elementen? We inventariseren uw wensen en ontwerpen uw tuin in Etten-Leur op maat. Daarbij hoort uiteraard ook een duidelijke kostenbegroting voor de tuinaanleg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Contouren

Wanneer u een bestaande woning in Etten-Leur heeft, start de tuinaanleg met het weghalen van bestaande tuinobjecten en het opruimen van de huidige tuin. Vervolgens leggen onze vakkundige hoveniers de verharde onderdelen van uw tuin, zoals de paden, en de bouwkundige elementen aan. Zo worden de contouren van uw nieuwe tuin dus al snel zichtbaar! Daarna gaan we over op de beplanting. Zo komt uw tuin tot leven en kunt u genieten van alles wat groeit en bloeit. 

Oplevering tuin

Zodra de tuinaanleg klaar is, lopen onze hoveniers met u door uw tuin in Etten-Leur om u alle details te laten zien. Is alles geworden zoals u dat gehoopt had? Dan dragen we de tuin aan u over en is het aan u om te gaan genieten van uw prachtige nieuwe tuin! Overigens is het goed om te weten dat u ook het tuinonderhoud aan onze hoveniers kunt overlaten. Zo hoeft u zich niet druk te maken over bemesting, snoeien en maaien. 

Maak een afspraak

Wilt u uw tuin in Etten-Leur laten aanleggen door de experts van Hagedoorn Hoveniers? Maak dan snel een afspraak, zodat we bij u langs kunnen komen om alle mogelijkheden voor tuinaanleg met u te bespreken. Tot snel!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.