Tuinontwerp Etten-Leur

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen bij uw woning of bedrijf in Etten-Leur? Maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Uw droomtuin begint met een doordacht tuinontwerp. De tuinontwerpers van Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel ontwerpen al sinds 1999 de mooiste tuinen

Uw tuinwensen geïnventariseerd

Om een tuinontwerp te kunnen maken dat bij uw wensen past, inventariseert Hagedoorn Hoveniers uw voorkeuren, de locatie waar de tuin moet komen én uw budget. Gaat het om een compleet nieuwe tuin in Etten-Leur, heeft u een bestaande tuin die u grondig wilt laten opknappen? Houdt u van veel bloeiende bloemen en een natuurlijke tuin, of is een strakke, moderne tuin meer uw smaak? Onze tuinontwerpers nemen uw voorkeuren in hun tuinontwerp. 

Schetsontwerp

Onze ontwerpers gaan vervolgens aan de slag met het maken van een eerste tuinontwerp. In dit schetsontwerp tekenen we uw tuin in Etten-Leur in op schaal en krijgt u van ons verschillende keuzemogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteitsniveau en de te gebruiken materialen. Naar aanleiding van de schets kunt u aanpassingen die u wenst, doorvoeren. Vervolgens presenteren we ons ontwerp aan u, compleet met het beplantingsplan aan u. Ook krijgt u van ons een heldere begroting. Bent u het daarmee eens? Dan gaan we voor u aan de slag om uw droomtuin in Etten-Leur aan te leggen!  

Uw tuin vakkundig aangelegd

Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van tuinen en ze leveren uw tuin pas op wanneer uw tuinontwerp helemaal naar uw wens is uitgevoerd. Zo weet u zeker dat uw tuin in Etten-Leur precies zo wordt als u in het tuinontwerp heeft vastgelegd. Ook na oplevering kunnen we uw tuin voor u onderhouden. Bemesten, maaien, snoeien en uw eventuele vijver onderhouden: we nemen deze klusjes graag van u over. Dankzij onder heldere onderhoudscontracten weet u precies wat het onderhoud van uw tuin in Etten-Leur u kost. 

Meer weten?

Wilt u voor uw tuin in Etten-Leur ook een tuinontwerp waarmee u het beste in uw tuin naar boven haalt en waarmee uw tuin het verlengde van uw woning of bedrijf wordt? Neem dan contact op met Hagedoorn Hoveniers. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.