Tuinontwerp Roosendaal

Een tuin is een plaats om tot rust te komen – en voor bedrijven is het zelfs een groen visitekaartje. Daarom is het belangrijk om voor uw tuin in Roosendaal een uitgebalanceerd, mooi tuinontwerp te laten maken. Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen bij uw woning of bedrijf in Roosendaal? Schakel dan Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel in. Wij ontwerpen al sinds 1999 bijzondere tuinen

Tuinontwerp op maat

Iedere tuin is uniek en iedereen heef zo zijn eigen voorkeuren. Houdt u van veel natuurlijk groen, of vindt u een strakke tuin juist mooier? De tuinontwerpers van Hagedoorn Hoveniers zorgen met een tuinontwerp op maat dat uw tuin in Roosendaal precies zo wordt als u het voor zich ziet. Ze doen dat aan de hand van een inventarisatie van uw tuin én uw wensen. 

Schetsontwerp

Aan de hand van uw voorkeuren maken onze tuinontwerpers een schetsontwerp voor uw tuin. U kunt in dit ontwerp, dat al wel geheel op schaal is gemaakt, nog keuzes maken in materiaalgebruik en kwaliteitsniveaus. Vervolgen presenteren wij het tuinontwerp aan u, inclusief het beplantingsplan en een heldere begroting voor het realiseren van uw tuinontwerp. Bent u akkoord? Dan gaan onze hoveniers uw droomtuin in Roosendaal voor u aanleggen!

Vakkundige hoveniers

Onze hoveniers hebben jarenlange expertise op het gebied van tuinaanleg. Ze zorgen ervoor dat uw tuin precies zo wordt opgeleverd als in het tuinontwerp is aangegeven en ze gaan pas weg als u tevreden bent met uw tuin. Maar ook daarna kunnen ze er nog voor zorgen dat uw tuin zo blijft als de bedoeling was in het tuinontwerp, door uw tuin vakkundig voor u te onderhouden. Dankzij onze heldere onderhoudscontracten komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat het onderhoud van uw tuin in Roosendaal u gaat kosten. 

Meer weten?

Wilt u uw droomtuin in Roosendaal realiseren? Laat Hagedoorn Hoveniers dan het tuinontwerp voor u maken en voor u het weet is de tuin van uw dromen realiteit! Maak gerust een afspraak. We laten u graag alle mogelijkheden zien tijdens een persoonlijk gesprek. 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.