Tuinontwerp Sprundel

Een droomtuin begint met een goed ontwerp. De tuinontwerpers van Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van de mooiste tuinen. Ook voor uw woning of bedrijf in Sprundel kunnen ze een tuinontwerp verzorgen waarmee uw droomtuin werkelijkheid wordt. 

Wensen voor uw tuinontwerp

Uw tuinontwerp begint met het inventariseren van uw wensen. Gaat het om een compleet nieuwe tuin in Sprundel, of wilt u uw tuin laten aanpassen en bepaalde elementen van de tuin behouden? Onze tuinontwerpers nemen dat mee in hun tuinontwerp. Wij ontwerpen de meest prachtige tuinen: van moderne tuinen en klassieke tuinen tot romantische tuinen en binnentuinen. Ook uw wensen voor de beplanting én het budget zijn bepalend voor het tuinontwerp. 

Schetsen

Aan de hand van uw wensen maken we een eerste tuinontwerp. In deze schetsfase delen we uw tuin in Sprundel in op schaal en bieden we u diverse keuzes in materialen en kwaliteitsniveau. U kunt de schets kritisch bekijken en de aanpassingen die u wenst, doorvoeren. Vervolgens presenteren we ons ontwerp én het beplantingsplan aan u. Met de conceptbegroting die u van ons krijgt, heeft u meteen helder wat het uitvoeren van uw tuinontwerp u gaat kosten.

Tuinontwerp uitvoeren

Daarna begint de aanleg van uw tuin. Met het grondwerk en het beplanten maken we van uw tuinontwerp werkelijkheid en leggen we uw tuin in Sprundel tot in de puntjes perfect aan. Wilt u na oplevering van uw tuin in Sprundel het onderhoud graag aan een professional overlaten? Ook dat kunnen we van u overnemen! Onze hoveniers nemen u het onderhoud van uw tuin graag uit handen. Zo weet u zeker dat uw tuin er precies zo uit blijft zien als in het tuinontwerp de bedoeling was. 

Neem contact op

Wilt u meer weten over de manier waarop Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel tuinontwerpen maakt en die vervolgens uitvoert? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag bij u langs om onze tuinontwerpen en onze dienstverlening aan u toe te lichten.
 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.