Hovenier Etten-Leur

Woont u in Etten-Leur en zoekt u een hovenier die uw tuin een opfrisbeurt kan geven? Of heeft u een nieuwbouwhuis gekocht in Etten-Leur en wilt u een heel nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Wat uw tuinwensen ook zijn: Hagedoorn Hoveniers zorgt ervoor dat uw tuindroom werkelijkheid wordt!

Uw tuin in Etten-Leur

De ervaren vakmensen van Hagedoorn Hoveniers hebben sinds de oprichting van het bedrijf in 1999 al veel voor- en achtertuinen in Etten-Leur ontworpen en aangelegd. Dat doen ze bij zowel bedrijven die een mooie tuin als visitekaartje willen hebben als bij particulieren die hun woning in Etten-Leur van een mooie, bijzondere tuin willen voorzien. 

Hovenier tuinontwerp

Wanneer u een nieuwe tuin wilt, gaan we om te beginnen met u in gesprek om uw wensen voor uw tuin te bespreken en de ruimte ter plaatse te bekijken. Aan de hand daarvan maken we een schetsontwerp, waarbij we duidelijk aangeven welke opties u heeft voor bijvoorbeeld beplanting. Aan de hand van uw keuzes maken we voor u een definitief ontwerp en een offerte. Bent u daarmee akkoord? Dan gaan onze hoveniers voor u aan de slag om uw tuin in Etten-Leur aan te leggen

Tuinonderhoud Etten-Leur

Wilt u het hele jaar door genieten van een mooie tuin, maar heeft u geen groene vingers? Of ontbreekt het u simpelweg aan de tijd om uw tuin in Etten-Leur goed bij te houden? Onze hoveniers nemen uw tuinonderhoud graag uit handen! Maaien, snoeien, uw vijver onderhouden, bemesten: uw tuin ligt er pico bello bij. En dankzij onze heldere onderhoudscontracten komt u niet voor verrassingen te staan voor wat betreft de prijs. 

Uw hovenier in Etten-Leur

U ziet: Hagedoorn Hoveniers is uw hovenier voor Etten-Leur! Wilt u ook gebruik maken van onze expertise en ons vakmanschap? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en u een tuinadvies op maat te geven! 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.