Hovenier Roosendaal

Voor uw tuin in Roosendaal is alleen het allerbeste goed genoeg. Wilt u uw voortuin of achtertuin compleet vernieuwen? Of heeft u een nieuwbouwwoning in Roosendaal, waar een compleet nieuwe tuin bij moet worden aangelegd? Wat uw tuinwensen ook zijn: Hagedoorn Hoveniers zorgt ervoor dat uw tuindroom werkelijkheid wordt!

Particulier en bedrijfstuinen Roosendaal

Al sinds de oprichting in 1999 hebben de ervaren hoveniers van Hagedoorn Hoveniers talloze tuinen aangelegd in Roosendaal en omgeving. Tuinen bij particulieren thuis, maar ook tuinen bij bedrijven die graag een mooi, groen visitekaartje willen hebben. 

Verrassend tuinontwerp

Uw nieuwe tuin begint met een tuinontwerp waarin uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin en uw budget samenkomen. Op basis van een gesprek met u gaan we aan de slag om een schetsontwerp te maken. Daarin laten we u diverse opties zien voor bijvoorbeeld beplanting het kwaliteitsniveau van de materialen. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan maken we het definitieve ontwerpen en gaan onze hoveniers in Roosendaal uw droomtuin aanleggen

Tuinonderhoud in Roosendaal

Een tuin is een heerlijk bezit, maar het onderhouden ervan kost wel tijd. Heeft u geen tijd om uw tuin Roosendaal zelf bij te houden? Of heeft u simpelweg geen groene vingers en besteedt u het onderhoud liever uit aan vakkundige hoveniers? Ook dat kunnen we voor u verzorgen! De kosten zin vooraf helder, omdat we werken met duidelijke onderhoudscontracten. Wilt u dat onze hoveniers alleen het snoeien en bemesten voor hun rekening nemen, of ook het maaien en het onderhouden van uw vijver? De keuze is aan u. Wij zorgen ervoor dat uw tuin in Roosendaal er tiptop bij ligt.  

Hovenier voor Roosendaal

Hagedoorn Hoveniers is dé hovenier voor Roosendaal en heeft al heel wat mooie tuinen in Roosendaal aangelegd! Wilt u een tuin die straalt dankzij het vakmanschap van onze hoveniers? Maak dan snel een afspraak. We komen graag bij u langs om uw droomtuin te realiseren! 

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.