Hovenier Sprundel

Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen of uw bestaande tuin in Sprundel eens flink wilt aanpakken, wilt u daarvoor een hovenier in de arm nemen met verstand van zaken en ruime ervaring. Een groendoener die uw droomtuin werkelijkheid laat worden. Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel is zo’n hovenier. 

Hovenier met ervaring

Hagedoorn Hoveniers uit Sprundel bestaat sinds 1999 en heeft sinds die tijd al tientallen tuinen in Sprundel en daarbuiten ontworpen en aangelegd. Of het nu om een particuliere tuin gaat of om een bedrijfstuin die als groen visitekaartje voor een bedrijf dient: wij zorgen ervoor dat u precies die tuin krijgt die u wilt. Op basis van jarenlange ervaring als hovenier weten we precies hoe we uw verwachtingen kunnen overtreffen met onze tuinprojecten. 

Ontwerpen van uw tuin

Het realiseren van uw droomtuin in Sprundel begint natuurlijk bij het ontwerpen daarvan. Op basis van een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. We maken een schetsontwerp, waarin u kunt zien hoe de tuin wordt ingedeeld en wat de keuzemogelijkheden zijn die u heeft, bijvoorbeeld op het gebied van beplanting. In de conceptbegroting leest u wat uw droomtuin u zal gaan kosten. Bent u akkoord? Dan gaat onze hovenier aan de slag om uw tuin in Sprundel aan te leggen

Tuinonderhoud

Ook voor het onderhouden van uw tuin in Sprundel draait Hagedoorn Hoveniers haar hand niet om. We zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door pico bello uit ziet, zodat u kunt genieten van een nette, verzorgde tuin. Ook uw vijver onderhoudt onze hovenier voor u. Omdat we werken met handige onderhoudscontracten weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Zo geniet u van een perfect onderhouden tuin zonder verrassingen. 

Uw hovenier in Sprundel

Wilt u uw tuin in Sprundel ook laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door experts van Hagedoorn Hoveniers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Of het nu gaat om uw voortuin, achtertuin of bedrijfstuin we komen graag bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken. Tot snel!

Onze diensten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Na het inventariseren van uw wensen ontwerpen wij uw droomtuin. Hiervan ontvangt u een deskundig en zeer gedetailleerd schetsontwerp op maat. Lees hier meer.

 • Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Voldoet het tuinontwerp van de tuin aan uw wensen, dan gaan wij als hovenier over op het aanleggen van de tuin. Van grondwerk en bestraten tot beplanting: vakkundig leggen wij uw tuin aan.

 • Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Iedere tuin vraagt om onderhoud. Geniet ieder seizoen van een prachtige tuin. Wij ondersteunen u als hovenier bij werkzaamheden zoals snoeien, bemesten en het onderhoud van de vijver en het gazon.